Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Fiica Adoptiva A Stelei Popescu

Fiica Adoptiva A Stelei Popescu. Şi asta doar pentru a se simţi cât mai aproape de regretata artistă! Actriţa a fost găsită prăbuşită în holul casei de către fiica sa. Actrita, care peste o luna ar fi implinit 82 de ani, a fost gasita moarta, joi, in locuinta sa, de catre fiica sa adoptiva, care a primul film din cariera stelei popescu: Stela popescu in memoriam, bucurești. Pe 23 noiembrie 2017, stela popescu ne părăsea fulgerător, la stela, mama mea, ne ocroteşte din cer:

„îți mulțumim că exiști în viața noastră, a scris stela popescu a fost găsită la 12 ore de la survenirea morții. Fiica stelei popescu si nepoata sa nu sunt foarte cunoscute publicului larg, indragita actrita preferand sa pastreze discretia asupra vietii personale. Actriţa, în vârstă de 81 de ani, a fost găsită în casa de fiica sa, care a chemat ambulanţa. După ce stela popescu a fost cvondusă pe ultimul drum și, qacum, se odihnește, pentru eternitate,. Cât a fost în viaţă nu.

Alexandru Arsinel In Focuri Pentru Comemorarea Stelei Popescu Suceava News Online
Alexandru Arsinel In Focuri Pentru Comemorarea Stelei Popescu Suceava News Online Source from : https://www.svnews.ro/alexandru-arsinel-in-focuri-pentru-comemorarea-stelei-popescu/160616/
Stela popescu in memoriam, bucurești. Actriţa, în vârstă de 81 de ani, a fost găsită în casa de fiica sa, care a chemat ambulanţa. Stela popescu a fost înmormântată cu onoruri militare. Stela popescu ar fi implinit, luna viitoare, 82 de ani. Stela popescu, una dintre cele mai cunoscute actrițe din românia, era diagnosticată de mai mulți ani cu diabet.

Pe mine, pe fiica mea, dar şi pe nepoţelul meu.

Alături de soțul ei, puiu maximilian, fiica adoptivă a marii actrițe, alături de nepoata marii doamne a scenei românești, au stat, pentru câteva minute, de vorbă cu jurnaliștii prezenți acolo. Stela popescu a fost înmormântată cu onoruri militare. Fiica adoptivă a stelei popescu, doina. Stela popescu, una dintre cele mai cunoscute actrițe din românia, era diagnosticată de mai mulți ani cu diabet. Stela popescu ar fi suferit acest accident vascular cerebral hemoragic sever cu.

Ea lucrează tot în domeniul teatrului și în prezent se ocupă de afaceri. See more of stela popescu in memoriam on facebook. Doina maximilian, fiica adoptivă a stelei popescu, a scris un mesaj pe coroana depusă în onoarea mamei sale. Fiica adoptivă a stelei popescu, doina. Sotul indragitei actrite se stingea din viata in acel an, din cauza unui cancer.

Primul Sot Al Stelei Popescu Sare La Gatul Fiicei Adoptive A Actritei
Primul Sot Al Stelei Popescu Sare La Gatul Fiicei Adoptive A Actritei Source from : https://ciao.ro/sot-stela-popescu-acuzatii-doina-maximilian-bunuri-avere/
După ce stela popescu a fost cvondusă pe ultimul drum și, qacum, se odihnește, pentru eternitate,. Fiica stelei popescu a rupt tăcerea și a făcut primele declarații după moartea regretatei actrițe. Stela popescu a fost înmormântată cu onoruri militare. A realizat cupluri celebre alături de ștefan bănică și. Stela popescu in memoriam, bucurești.

Doina maximilian, fiica adoptivă a stelei popescu, a scris un mesaj pe coroana depusă în onoarea mamei sale.

A vorbit despre ea, despre viaţa ei şi despre momentele minunate petrecute alături de mama sa, stela popescu. Fiica stelei popescu si nepoata sa nu sunt foarte cunoscute publicului larg, indragita actrita preferand sa pastreze discretia asupra vietii personale. Doina maximilian, fiica adoptivă a stelei popescu, a scris un mesaj pe coroana depusă în onoarea mamei sale. Puiu maximilian nu ar fi vrut copii, dar a fost de acord sa o adopte pe doina. See more of stela popescu in memoriam on facebook.

Aceasta a trimis o notificare presei prin care interzice difuzarea imaginilor cu ultima aparitie a stelei popescu si a tuturor comentariilor asupra starii de sanatate a actritei. Vecinii stelei au mărturisit că relația dintre cele două nu era una foarte bună, iar stela ar fi încercat mereu să acopere acest aspect. Cât a fost în viaţă nu. Puiu maximilian nu ar fi vrut copii, dar a fost de acord sa o adopte pe doina. Doinița a venit în românia la vârsta de 15 ani și a devenit rapid parte din familia actriței.

Fiica Adoptivă A Stelei Popescu La Teatrul De Revistă Unde Este Depus Trupul Neinsufleţit Al Artistei Ce A Făcut Inainte De A Ajunge Langă Sicriu Cancan Ro
Fiica Adoptivă A Stelei Popescu La Teatrul De Revistă Unde Este Depus Trupul Neinsufleţit Al Artistei Ce A Făcut Inainte De A Ajunge Langă Sicriu Cancan Ro Source from : https://www.cancan.ro/fiica-adoptiva-a-stelei-popescu-la-teatrul-de-revista-unde-este-depus-trupul-neinsufletit-al-artistei-ce-a-facut-inainte-de-a-ajunge-langa-sicriu-17412271
Şi asta doar pentru a se simţi cât mai aproape de regretata artistă! Actriţa, în vârstă de 81 de ani, a fost găsită în casa de fiica sa, care a chemat ambulanţa. A vorbit despre ea, despre viaţa ei şi despre momentele minunate petrecute alături de mama sa, stela popescu. Suferise un stop cardiorespirator, ca urmare a unui accident vascular. Stela popescu a fost înmormântată cu onoruri militare.

A vorbit despre ea, despre viaţa ei şi despre momentele minunate petrecute alături de mama sa, stela popescu.

Stela popescu a fost înmormântată cu onoruri militare. Fiica stelei popescu a rupt tăcerea și a făcut primele declarații după moartea regretatei actrițe. Ea a fost la teatrul „constantin. Ea a fost stâlpul familiei noastre! Stela popescu nu avea leziuni externe.

Posting Komentar untuk "Fiica Adoptiva A Stelei Popescu"