Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Rectificare Bugetara Iulie 2017

Rectificare Bugetara Iulie 2017

El a asigurat că rectificarea bugetară va include fondurile pentru plata salariilor reîntregite către bugetari şi a datoriilor către pensionari. Anunţată iniţial pentru 30 iulie, rectificarea ar putea fi aprobată în august, în funcţie de rezultatele dialogului cu experţii străini.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Guvernul are în plan o primă rectificare bugetară pozitivă la finalul lunii iulie, iar anaf (agenţia naţională pentru administrare fiscală, n.r.) trebuie întrebat de jurnalişti dacă rectificarea bugetară va avea loc în luna iulie, eugen teodorovici a răspuns: Anunţată iniţial pentru 30 iulie, rectificarea ar putea fi aprobată în august, în funcţie de rezultatele dialogului cu experţii străini. Nu au de unde să dea.

Factual Despre Legea Salarizării In Sistemul Public Blogul Factual
vizitati articolul complet aici : https://blog.factual.ro/factual-despre-legea-salarizarii-in-sistemul-public-2/
Toate ştirile despre rectificare bugetară în ziarul cuget liber online. Premierul victor ponta a anunţat, după şedinţa de guvern pe tema rectificării bugetare, că guvernul de la bucureşti acordă 6,5 milioane de euro pentru continuarea programelor de susţinere şi asistenţă pentru republica moldova. Deficitul este mare şi rectificarea este …

Consiliul general al capitalei a adoptat rectificarea bugetară/ spitalele covid vor primi bani pentru suplimentarea paturilor la ati consiliul general al capitalei a adoptat ,în şedinţa de marţi, cu 44 de voturi favorabile şi o abţinere, un proiect de rectificare bugetară, introdus pe…

Ministerul transporturilor va primi o sumă record la a doua rectificare bugetară, a declarat luni seară ministrul finanțelor publice, florin cîțu. Potrivit documentului, veniturile bugetului general consolidat se majorează, pe sold, cu 1.060,7 milioane de lei, cheltuielile bugetului general consolidat se majorează, pe sold, cu 1.705. Veniturile bugetului asigurarilor sociale de stat vor fi diminuate cu suma de 1,442 miliarde de lei, iar cheltuielile bugetului.

Anunţul a fost făcut de ministrul finanţelor, florin georgescu. Ponta a precizat că românia a fost implicată în mai multe proiecte în ceea. Rectificarea bugetară va include fondurile pentru plata salariilor reîntregite către bugetari şi a datoriilor către pensionari, a spus georgescu.

Parlament Info 2017 Ediție Anuală By Parlament Info Issuu
vizitati articolul complet aici : https://issuu.com/parlamentinfo/docs/buletin_info_ro-vol2
Toate ştirile despre rectificare bugetară în ziarul cuget liber online. Potrivit primarului horia tiseanu, această nouă rectificare a bugetului local, aprobată în şedinţa de joi seară a consiliului local, a fost impusă de „necesitatea realocării sumei de 1,3 milioane, sumă rămasă disponibilă ca urmare a licitării lucrării de alimentare cu. Consiliul general al capitalei a adoptat rectificarea bugetară/ spitalele covid vor primi bani pentru suplimentarea paturilor la ati consiliul general al capitalei a adoptat ,în şedinţa de marţi, cu 44 de voturi favorabile şi o abţinere, un proiect de rectificare bugetară, introdus pe…

Cele mai noi știri despre rectificare bugetara.

Ministrul finanțelor, florin cîțu a prezentat proiectul de rectificare bugetară care urmează să fie aprobat astăzi de guvern. Rectificarea bugetara va avea loc pe data de 31 iulie, iar pana atunci ministrul de finante, eugen teodorovici, trebuie sa vina cu o analiza referitoare la masurile pe care le va lua, astfel incat, pana la sfarsitul anului, sa se incadreze in deficitul bugetar de 3%, au declarat joi surse politice, informeaza. Posts tagged with rectificare bugetară.

Conform mediafax, premierul victor ponta a anunțat, miercuri, că rectificarea va fi făcută. Bugetul rectificat al agifer, publicat în monitorul oficial. Ponta a precizat că românia a fost implicată în mai multe proiecte în ceea.

Https Www Gov Md Sites Default Files Document Attachments Intr12 Raport Modif Pdf
vizitati articolul complet aici : 2
„la estimarea de venituri la nivel local, aici pot fi diferenţe. Veniturile bugetului asigurarilor sociale de stat vor fi diminuate cu suma de 1,442 miliarde de lei, iar cheltuielile bugetului. Primesc bani la rectificare munca, sănătatea și dezvoltarea.

Rectificarea bugetară operată miercuri de guvern este ilegală, spune consiliul fiscal.

Cele mai noi știri despre rectificare bugetara. Anunţata rectificare bugetară nu va fi una spectaculoasă. El a mai precizat ca in total, judetele au solicitat pentru acoperirea deficitului bugetar o suma minima de 12.800 miliarde de lei, din care 790 de miliarde au fost cerute de catre judetul suceava.

Posting Komentar untuk "Rectificare Bugetara Iulie 2017"