Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Ce Este Statul Paralel

Ce Este Statul Paralel

Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Intrebarea care ii pune in dificultate pe sustinatorii psd la mitingul din 09.06.2018 impotriva.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Definiția cea mai frecvent întâlnită este că statul paralel este format din forțe oculte, de obicei din servicii, americani și bubuli. Cind nu ai despre ce vorbi dai cu „statul paralel și pari interesant. Ce este de fapt statul paralel ?

Statul Paralel Inseamnă Oamenii De Rand Oamenii Care Muncesc Libertatea
vizitati articolul complet aici : https://www.libertatea.ro/stiri/miting-psd-statul-paralel-suntem-noi-oamenii-care-muncim-2287688
Legile și constituția sunt invocate de statul paralel doar atunci când servesc propriilor interese. Această invenţie iscusită numită „statul paralel este inspirată de noua eră a „fake news. Media de vârstă în servicii e cât despre faptul că oamenii politici vin să ceară răspunsuri de la servicii, predoiu a spus că nu este ceva imoral, însă important este ce anume se.

Intrebarea care ii pune in dificultate pe sustinatorii psd la mitingul din 09.06.2018 impotriva.

Această invenţie iscusită numită „statul paralel este inspirată de noua eră a „fake news. Că li se pregăteşte un război — de ce nu un atac nuclear surpriză? Ambele formule sunt, de fapt, arme de asalt.

Pentru statul paralel, legea nu este o regulă supremă pe care trebuie să o respectăm cu toți, ci doar un instrument care poate fi folosit împotriva celor incomozi. Forțe oculte noi este un joc de societate pamflet, inspirat din știri false. Așa numitul stat paralel nu este nimic altceva decât o himeră, o invenție ce face parte din strategia de manipulare a maselor pusă la cale de către psd & alde.

Liviu Dragnea Despre Statul Paralel Se Apropie De Un Sistem De Poliţie Politică Si De Teroare
vizitati articolul complet aici : https://www.mediafax.ro/politic/liviu-dragnea-despre-statul-paralel-se-apropie-de-un-sistem-de-politie-politica-si-de-teroare-ce-spune-despre-acoperitii-din-psd-17895931
Traian băsescu, elena udrea, victor ponta, crin antonescu, toată crema politicii executa lovind din călcâie ordinele de sus. In conditiile in care aproape 40% din familiile romanesti trec prin episoade de violenta domestica, acest stat intervine doar la. Pentru cine nu știe „statul paralel este o găselniță, un baubau pe care se dă vina în toate situațiile.

Ce este pentru dumneavoastră statul paralel?!

Au rămas câțiva oameni dintre cei vechi. Din ce în ce mai multe informaţii confirm că ruşii au fost convinşi de americani. Acum sunt spre finalul ei, acesta este rezultatul:

Au rămas câțiva oameni dintre cei vechi. Această invenţie iscusită numită „statul paralel este inspirată de noua eră a „fake news. Ce mă întristează e entuziasmul cu care concitadinii mei folosesc ocazia pe care o au.

K Iohannis Statul Paralel E Un Concept Din ţări Cu Sisteme Relativ Nedemocratice
vizitati articolul complet aici : https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/k-iohannis-statul-paralel-e-un-concept-din-tari-cu-sisteme-relativ-nedemocratice-833392
Face parte din aceeaşi familie. Expresia inlocuieste un alt termen si anume sistem, scris uneori cu majuscula. Nu este interesat de cine este la putere, pentru că oricine ar fi în politică, este trecător.

Se vorbește despre statul paralel din 2017, erau atunci 27 de ani de la revoluție.

Ambele formule sunt, de fapt, arme de asalt. Traian băsescu, elena udrea, victor ponta, crin antonescu, toată crema politicii executa lovind din călcâie ordinele de sus. Din ce în ce mai multe informaţii confirm că ruşii au fost convinşi de americani.

Posting Komentar untuk "Ce Este Statul Paralel"